Megfizethető áron

2023.06.28. 13:23

A családoknak kedvez a Bonyhádi Termálfürdő

Megnyitotta kapuit a vendégek előtt a Bonyhádi Termálfürdő június 16-án. Farkas Attila fürdővezető tájékoztatta lapunkat, hogy ezen a nyáron, az eddigi tapasztalatok alapján, átlagosan három-négyszázan látogatják fürdőlétesítményüket, az igazán meleg hétvégéken ez a szám eléri az ötszázat is.

B. M.

Sok vidéki vendéget is fogad a bonyhádi fürdő (Fotó: M. D.)

– A fürdővendégeink részéről számos dicsérettel találkozunk, tetszik nekik a Bonyhádi Termálfürdő családbarát jellege, a tisztaság, az olcsó, megfizethető árak, például a büféé. Bonyhád mellett Szekszárdról és Pécsről is sokan jönnek el hozzánk. Könnyen megközelíthetőek vagyunk, a parkolás a fürdő területe előtt ingyenes, a közelünkben nagy diszkont­áruházak találhatók – tette hozzá. 

Ismertette, hogy a fürdővendégeket változatlan belépőjegyárakkal várják. A felnőtt belépő bonyhádiaknak továbbra is ezernyolcszáz forint, vidékieknek kétezer-kétszáz forint. A nyugdíjas és diák belépőjegy ezerötszáz forint. A csoportos belépő tizenöt főtől felnőttek részére ezerkétszáz forint, nyugdíjasok és diákok részére ezer forint. A sportolói jegy strandfoci- és strandröplabdacsapatoknak ezerkétszáz forintba kerül fejenként. A gyermekjegy ára hatéves korig ötszáz forint. Délután három órától a felnőtt belépő ezerötszáz, a nyugdíjas és diák belépő ezerkétszáz forint. Napágyat ötszáz forintért lehet bérelni. 

– Aki zavartalanul szeretne úszni, keddtől péntekig reggel hat és fél nyolc között tanuszodabérlettel megteheti. Van csúszdánk, termálrészlegünk medencével, szaunával, a gyerekeknek pancsolójuk, valamint élményelemekkel felszerelt nagy medencével is rendelkezünk – mondta Farkas Attila. Úszójegyet este hattól is lehet váltani, az ára hétszázötven forint. Éjszakai fürdőzésre szintén van lehetőség este nyolc órától majdnem éjfélig az előre meghirdetett időpontokban, ennek ára ezernyolcszáz forint. 

Hétfőnként karbantartónap van, ezért a hét első napján délelőtt tizenegy órától este nyolcig várják a vendégeket, a hét többi napján reggel kilenctől este nyolcig. A fürdő nagyszabású eseménynek is helyet ad július végén: sakknagyjátékot rendeznek a fürdő területén, a parton. Húsz-huszonöt helyen is biztosítanak a sakkozóknak játéklehetőséget, sakkmesterekkel is lehet majd találkozni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában