Gyereknap

2023.06.04. 11:25

Valósággal nyüzsgött a tolnai Duna-part

Városi gyermeknapot rendeztek Tolnán, szombaton. A Tolnai Kulturális Központ által rendezett eseményen számos szervezet gyarapította a programok sorát.

S. K.

Aszfaltrajzversenyen mérhették össze kreativitásukat a gyerkőcök.

Fotó: Kiss Albert

Mások mellett a Családsegítő Központ és a Tolnai Háló Közalapítvány, a Nagycsaládosok Tolnai Egyesülete, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató, a Barátság Szeretetszolgálat Alapítvány és a tolnai tűzoltók is hozzájárultak ahhoz, hogy a gyerekek igazán jól érezhessék magukat. 

Lehetett – egyebek mellett – kézműveskedni, ügyességi játékokban részt venni, légvárban ugrálni, volt arcfestés, népi játékok, tájékozódási verseny, pónilovaglás, habparty, aszfaltrajzverseny és számos egyéb szórakozási lehetőség, no meg természetesen finom italokat és édességeket is lehetett vásárolni. Mindezt kellemes időben, a gyönyörű Duna közelségében.

A gyermeknappal egy időben rendezte meg a LapáTolna Napot a LapáTolna Sárkányhajó Club. A megmérettetésre diák kategóriában 4 gárda nevezett, a felnőtteknél 7 baráti társaság, illetve céges csapat állt a rajthoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában