Szépkorúak

2023.09.30. 15:00

Az idős ember nem teher, hanem felbecsülhetetlen érték

Több mint háromszáz szépkorút látott vendégül Tolna városa az idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepségen, pénteken délután, a Lovardában.

Steinbach Zsolt

Appelshoffer Ágnes polgármester köszöntötte a vendégeket az idősek világnapja alkalmából (Fotó: K. A.)

Fotó: Kiss Albert

Appelshoffer Ágnes polgármester köszöntötte a vendégeket, többek között emlékeztetve arra, hogy a világ nem a mai fiatal generációkkal kezdődött, az előttünk járó idősebb korosztályok már becsülettel megtették, amit a családok és a társadalom elvárt tőlük. 

Jó példaként mutatott rá, hogy bizonyos társadalmakban az idős ember nem terhet jelent, hanem felbecsülhetetlen értéket. Aranyosi Ervin versével pedig arra biztatta a hallgatóságot, hogy „Sose hagyd el magad!”,életük minden egyes pillanatát igyekezzenek élvezni. Tolmácsolta Horváth István országgyűlési képviselő jókívánságait is.

Az ünnepség az Operett-Musical Voices Társulat műsorával folytatódott, majd a tolnai kulturális központ munkatársai szendviccsel, süteménnyel, borral kínálták a vendégeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában