Teol.hu videó

2023.10.03. 17:16

Az értékes adománnyal lehetőséget szeretett volna adni (videó)

Szeretett volna a szekszárdi zeneiskolában tanuló gyereknek olyan lehetőséget adni, mely nem biztos, hogy megadatna nekik – mondta el a TEOL.hu-nak Dr. Varga József, a Tolnagro Kft. ügyvezetője, aki egy Bösendorfer zongorát ajándékozott az intézménynek.

Teol.hu

Dr. Varga József, a Tolnagro Ügyvezetője. Fotó: Makovics Kornél

Dr. Varga József a TEOL-nak elmondta, hét évesen kezdett el zongorázni és nyolc évig tanult a hangszeren játszani. Hozzátette, felesége a mai napig jár a zeneiskolába gyakorolni. Azt is megosztotta, hogy gyermekkorában egy osztálytársa kapott egy Bösendorfer zongorát, amibe ő beleszeretett. Mint fogalmazott, az adománnyal szeretett volna a szekszárdi zeneiskolában tanuló gyereknek olyan lehetőséget adni, mely nem biztos, hogy megadatna nekik. A zongorát nagy boldogsággal ajándékozta a zeneiskolának – fogalmazott.

Az – értékes – adomány kellemes meglepetésként érte az iskolát – mondta el Ágostonné Béres Kornélia a zeneiskola szakmai vezetője. Hozzátette, már régóta szerettek volna a nagyterembe egy színvonalas zongorát, ezért is vették nagy örömmel a felajánlást. Remélik, hogy a hangszer diákoknak, szülőknek és vendégeknek egyaránt nagy örömet okoz majd – tudatta.

Mint azt megírtuk, Dr. Varga József a zene világnapjához kötődően adományozta a zongorák Rolls-Royce-ának is nevezett Bösendorfert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában