Teol.hu podcast

2023.10.13. 16:30

Ismét eljött a Balassa kórház legfontosabb ünnepe

Legújabb podcastünkben Dr. Németh Csaba, a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház főigazgatója mesélt a Balassa Nap jelentőségéről.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Dr. Németh Csaba főigazgató (Beküldött fotó)

A mai napon a Balassa Pályázat tudományos és szakmai előadásait hallgatták meg a résztvevők, majd szombaton a díjátadó ünnepségen a Vármegyeháza dísztermében Ökumenikus istentisztelettel kezdik meg az ünnepi díjátadót, melyet délelőtt az Ünnepi tudományos ülés előz meg. Ezen szintén előadások sorát hallgathatják meg a jelenlévők, köztük a legfontosabb Dr. Jávor András előadása, ami Dr. Szentgáli Gyula egykori főigazgató munkásságáról szól, akinek irányítása alatt rengeteg pozitív változás zajlott a kórház életében.

Podcastünkben Dr. Németh Csaba, a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház főigazgatója mesélt a Balassa Nap jelentőségéről, a rezidens programjukról és az Orvosok Tudományos szakmai versenyéről, majd megemlítette Dr. Szentgáli Gyula legfontosabb intézkedéseit is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában