MCC

2023.11.17. 10:13

Rákay Philip lesz a vendég

A szekszárdiaknak régóta ismerős előadó, Rákay Philip lesz a vendég kedden a Mathias Corvinus Collegium Szekszárdi Képzési Központjában. A producer, kommunikációs szakember az itteni városi tévénél kezdte pályafutását.

Szepesi László

Rákay Philip lesz a szekszárdi MCC vendége (Fotó: MW)

A szekszárdi MCC „Kulturális felelősségvállalás – avagy nemzettudat szkander, magyar módra” címmel szakmai programot szervez, s erre hívták meg őt. A tervek szerint arról beszél majd, hogy mit jelent igazat szólni, kiállni a teremtett világ törvényei és a haza mellett. Ugyanis ez manapság a megítéltség kategóriáját súlyosan érinti, mint ahogy az is, hogy kell-e egységes vélemény, látásmód a magyarokat érintő kérdésekben?

A pódiumbeszélgetésen, ahol szó lesz a konzervatív értékrend fontosságáról, a történelmünket meghatározó cselekményekről, s a jövő nemzedékének felelősségéről is a szekszárdi a városi televízió egy másik korábbi riportere, az MCC képviseletvezetője, Böröcz Máté lesz Rákay Philip partnere.

A kedden délután 17 órakor kezdődő programra hétfőig lehet regisztrálni az alábbi a linken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában