Teol.hu podcast

2023.12.30. 18:00

A Garaysták lettek az ország legjobb manói – podcast

Kiemelkedő sikert ért el a Gyermek Bábjátszók Országos Gálarendezvényén a Garay Bábműhely, akik a Grimm testvérek meséjét, A suszter manóit vitték színre.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Fotó: MW

A Magyar Bábjátékos Egyesület és a Aba-Novák Agora Kulturális Központ nemrég Szolnokon tartott művészeti seregszemlét, ahol a szakmai zsűri döntése alapján a szekszárdi csapat nyerte el a legjobb társulatot illető Báron László Díjat, melyet Borsiczkyné Kaponya Kitti, a Garay Bábműhely vezetője vett át a gyerekekkel együtt.

A Garay bábcsoport célja, hogy a bábjátékot élményszerűen ismertesse meg a gyerekekkel, mely lehetőséget biztosít az önkifejezésre, továbbá csoportos produkciók létrehozására és bemutatására. A csapat munkájának irányításához két kolléga, Pekari Bernadett intézmény igazgató és Böröcz Anita pedagógus is értékes segítséget ad Borsiczkyné Kaponya Kittinek, aki podcast vendégünk volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában