A szeretet a lélek szépsége

2023.12.10. 13:40

Műsort adtak és szaloncukrot osztogattak a vendégeknek

Gyakran járnak a szigetvári fürdőbe a tolnai Vándorló Szépkorúak Baráti Körének tagjai.

Wessely Gábor

A tolnai mikulás és társai a szigetvári fürdőben. (Beküldött fotó)

A létesítmény üzemeltetői több hónappal ezelőtt megajándékozták őket, mint törzsvendégeket egy-egy pohár pezsgővel. Viszonzásul most a tolnai szépkorú Mikulás és kísérete osztogatott szaloncukrot és más apró ajándékokat a fürdővendégeknek és a személyzetnek.

Mini műsort is adtak: verset Strich Istvánné mondott, zenei élményt a Szépkorú Öröménekkar szolgáltatott. Mikulás Zsinka János, krampusz Krémer Ernő volt, közreműködött továbbá két angyal: Hauck Andorné és Rühl Gizella, egy-egy kosárnyi bonbonnal, fenyőággal és kártyácskával, melyen ez a felirat volt olvasható: A szeretet a lélek szépsége.

Busszal utaztak 52-en, de csak néhányan voltak beavatva a tervbe. Meglepetés volt a tolnaiaknak és a többi fürdővendégnek is az ajándékozó kommandó megjelenése. (A gyógyfürdő vezetői természetesen tudtak róla és hozzájárultak.) A nem mindennapi látványosságot mindenki örömmel fogadta, és sokan meg is örökítették a mobiltelefonjukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában