Teol.hu podcast

2024.01.15. 19:02

2023-ban sok fejlesztést meg tudtunk valósítani – podcast

Gyurkovics János, Szekszárd város alpolgármestere volt vendégünk, aki értékelte a 2023-as évet. Sűrű, de eredményes esztendő áll a város vezetése mögött.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Gyurkovics János, Szekszárd város alpolgármestere volt vendégünk

Forrás: TEOL

A kivitelezési rekordot megdöntött Zöld Város programon belül megújult 15.000 m² burkolat, fél hektárral nőtt a város zöldfelülete. Az Ipari Park fejlesztésén belül 11 raktárépületet újítottak fel, fejlesztették az utakat, a közvilágítást, a járdákat, a kamerarendszert és az áramhálózatot. A biztonságosabb és komfortosabb közlekedésért fejlesztés alá került 10 km hosszúságban a Keselyűsi út, és 8,7 km kerékpárút építésére is sor került.

A kerékpárosokat 2023-ban is szívén viselte a város, a Kerékpárosbarát Szekszárd programon belül megépült Palánkon további 1,3 km kerékpárút és a hobbi kerékpárosok részére megépítették a teljesen új BMX freestyle és Triál pályát a vásártér mellett.

A szőlőhegyi ovisok idén már teljesen felújított, jelenleg Tolna vármegye egyik legmodernebb épületébe járhatnak, és két orvosi rendelő is felújításban részesült.

2023-ban is rengeteg városi rendezvény volt. Ezekre új, modern rendezvényeszközöket vásároltak, mely komplex színpad- és fénytechnikát, valamint 600 mobil nézőtéri széket foglal magába.

Összességében eredményes évet zárt Szekszárd város, Gyurkovics János pedig bízik abban, hogy Szekszárd lakói is elégedettek az eredményekkel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában