Teol.hu podcast

2024.01.15. 19:02

2023-ban sok fejlesztést meg tudtunk valósítani – podcast

Gyurkovics János, Szekszárd város alpolgármestere volt vendégünk, aki értékelte a 2023-as évet. Sűrű, de eredményes esztendő áll a város vezetése mögött.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Gyurkovics János, Szekszárd város alpolgármestere volt vendégünk

Forrás: TEOL

A kivitelezési rekordot megdöntött Zöld Város programon belül megújult 15.000 m² burkolat, fél hektárral nőtt a város zöldfelülete. Az Ipari Park fejlesztésén belül 11 raktárépületet újítottak fel, fejlesztették az utakat, a közvilágítást, a járdákat, a kamerarendszert és az áramhálózatot. A biztonságosabb és komfortosabb közlekedésért fejlesztés alá került 10 km hosszúságban a Keselyűsi út, és 8,7 km kerékpárút építésére is sor került.

A kerékpárosokat 2023-ban is szívén viselte a város, a Kerékpárosbarát Szekszárd programon belül megépült Palánkon további 1,3 km kerékpárút és a hobbi kerékpárosok részére megépítették a teljesen új BMX freestyle és Triál pályát a vásártér mellett.

A szőlőhegyi ovisok idén már teljesen felújított, jelenleg Tolna vármegye egyik legmodernebb épületébe járhatnak, és két orvosi rendelő is felújításban részesült.

2023-ban is rengeteg városi rendezvény volt. Ezekre új, modern rendezvényeszközöket vásároltak, mely komplex színpad- és fénytechnikát, valamint 600 mobil nézőtéri széket foglal magába.

Összességében eredményes évet zárt Szekszárd város, Gyurkovics János pedig bízik abban, hogy Szekszárd lakói is elégedettek az eredményekkel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában