Megválasztották a királyt és a királynőt

2024.02.24. 11:46

Az alattvalók köszöntötték az új uralkodói párt

Véget ért a királyi kampány a II. Géza Gimnáziumban. Három király és három királyné jelölt versenyzett egymással a trónért folyó küzdelemnek.

Mauthner Ilona

Megválasztották a királyt és a királynőt.

Forrás: BátaszékMost/Facebook

A diákok döntése alapján Géza király trónját idén Matajsz Gergő foglalhatta el, míg az ő szívét Szabó Fanni, aki Eufrozina királyné szerepében tündökölhet.

Az alattvalók pénteken délelőtt vidáman köszöntötték az új uralkodói párost, sőt még az "osztálytörzsek" is kivették részüket a mókából. - számolt be a Géza napra készülődő eseményről a BátaszékMost hírportál. Humoros versek és szövegek hangoztak el a hódolat során, melyekkel a diákok kifejezték hűségüket a választott királyi párnak. 

A király beszéde és a méltó elismerések sem maradtak el. Eufrozina királyné személyesen adta át a kitüntető címeket a legjobban teljesített alattvalóinak. Kóródi Emőke tanárnőt pedig - maga mögött hagyva az egyszerű biológia és földrajz szakos pedagógiai címet-, magiszterré avatták.

Egy jó hangulatú humoros délelőtt volt a bátaszéki gimnáziumban, ahol a nevetés és a jókedv uralta a királyi udvart. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában