Korszerű körülmények

2024.02.09. 10:20

Felújított épületbe költözik vissza a rendelő

A Vörösmarty utcai rendelő felújítási/átalakítási munkálatai befejeződtek, így örömmel tudatjuk Önökkel, hogy oda a következő napok során vissza tudunk költözni – tette közzé közösségi oldalán dr. Papp Zoltán szekszárdi háziorvos.

Teol.hu

Fotó: Facebook

Terveink szerint 2024. február 12-én, hétfőn a szokott rendelési időben (13 órától), már ott fogadnánk Önöket – folytatta bejegyzését a szakember. Telefonszámunk, e-mail címünk változatlan marad ( 74/511-877, ill. [email protected]). 

Mint a bejegyzésben olvasható még: a Vörösmarty utcai épületbe költözik a Bálint doktornő praxisa is. Bennünket, az új főbejárattól jobbra találnak majd meg. Itt szeretnénk köszönetet mondani Szekszárd MJV Önkormányzatának , a Szekszárdi Távhő Szolgáltató munkatársainak , illetve a velük szerződött kivitelezőknek a gyors és precíz munkáért! Köszönjük továbbá a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft-nek és az Egészségügyi Gondnokságnak, hogy a felújítás idejére az Ybl utcai épületben fogadhattuk a körzet betegeit.

Mint azt korábban megírtuk, elkészült Szekszárdon két háziorvosi rendelő. A Vörösmarty utcai épületben a korábbi egy régi helyett két új, korszerű háziorvosi rendelőt alakítottak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában