Teol.hu podcast

2024.02.01. 16:10

Podcast-ajánló: Készült két korszerű orvosi rendelő

Két meghiúsított kezdés, illetve tervezés után, szinte az utolsó pillanatban sikerült Szekszárdon a kapott uniós pénzből javítani a háziorvosi ellátást.

Szepesi László

Csukle Tibor kivitelező és Gyurkovics János alpolgármester a megújult rendelőben (Fotó: M. D.)

Miután dugába dőlt a Szabó Dezső utcai megkezdett, majd az Allende és az Alisca utca közötti zöldterületen tervezett új orvosi rendelő építése, áprilisban a város közgyűlése úgy döntött, hogy alakítsanak ki a Vörösmarty utcai épületben – ahol korábban az orvosi ügyelet működött – két korszerű háziorvosi rendelőt. 

A közbeszerzések után, a nyár végén kezdődött a munka. A feladatot fővállalkozóként a Szekszárdi Távhőszolgáltató NKft. kapta, s alvállalkozók közreműködésével a számukra még szokatlan feladatot határidőre, nagyszerűen megoldották. Megtörtént a műszaki átadás, és kedden sajtótájékoztatón Gyurkovics János alpolgármester és Csukle Tibor, a Távhőszolgáltató igazgatója megmutatta az átalakított épületet

Szepesi László először az építkezést vezető Csukle Tibort, majd Gyurkovics Jánost kérdezte a beruházásról.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában