TV-ajánló

2024.03.17. 12:44

Az elrabolt sejk fia okoz bonyodalmakat

Bencze Péter

A kép illusztráció.

Danny Bryce (Jason Statham) különleges ügynök az angol titkosszolgálatnál dolgozott egészen a nyugdíjba vonulásáig. Ám mégsem élvezheti a nyugalmat, ugyanis az egykori mentorát elrabolták. A férfi vonakodva bár, de újra aktivizálja magát. Nincs könnyű feladata. Ahhoz, hogy kiszabadítsa Huntert, három profi bérgyilkoson keresztül vezet az út, először velük kell végeznie. Ráadásul Spike ügynököt is megkapja a nyakába. Földrészeken átívelő, veszélyes hajsza veszi kezdetét.

A film alapja egy 1991-ben kiadott könyv. A történet a Közel-Keleten játszódik és két egymással szembenálló titkos és kegyetlen csoport vérrel megírt küzdelmét mutatja be. A történet középpontjában egy elrabolt sejk fia áll, akinek a kiszabadítása aztán rengeteg látványos robbanással és pisztolyropogással teli jelenetetet eredményez.

Az alkotásban a gyilkosokat Jason Statham és Robert de Niro, a rájuk vadászó férfit Clive Owen alakítja, szerepet kap még az egyre betegebb sejk, a fia, aki nem akar a sivatagban élni, a Lost egyik mellékszereplője is. 

Aki szereti a vérrel és kemény férfikarakterekkel kitömött filmeket, annak a Válogatott gyilkosok tökéletes választás vasárnap estére.

Válogatott gyilkosok, amerikai-ausztrál akciófilm, vasárnap, Mozi+, 23:00 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában