Húsvét előtti

2024.03.26. 11:00

Csapatépítőt tartottak a Fősővárosi Kör tagjai

Húsvét előtti csapatépítő összejövetelt tartottak pénteken a szekszárdi Fősővárosi Kör tagjai. Náluk ez hagyomány: rendszeresen összejönnek, hogy megvitassák a városrész ügyeit és beszélgessenek egy jót.

Bencze Péter

A rendezvény előtt már jóval feltették főni a finom vegyespörköltet a szervezők

Forrás: Facebook

A múlt hét utolsó munkanapjának késő délutánján került sor a Fősővárosi Kör tagjainak legutóbbi összejövetelére. A házigazda Szollár Zoltán, a civil közösség elnöke, a településrész önkormányzati képviselője és a családja voltak.

A rendezvény kötetlen beszélgetéssel kezdődött. Amíg a vendégek érkeztek és ráhangolódtak a közös programra, addig a vendéglátók már jó előre gondoskodtak arról, hogy a hozzájuk érkezők jól is lakjanak. Ennek érdekében hatalmas bográcsban, az udvaron főzték a vegyespörköltet. 

A vacsora elfogyasztása előtt Szollár Zoltán, az egyesület elnöke rövid köszöntőt mondott, majd mindenki nekilátott a terített asztalnál levő finomságok elfogyasztásának.

A szekszárdi Fősővárosi Kör tagjai egyébként igazán aktív tagjai a tolnai vármegyeszékhely civil közösségének. Mások mellett rendszeresen megszervezik a már ismét hagyománnyá vált kiszebábégetést, az adventi időszakban közös karácsonyfát állítanak a Kápolna téren, és jótékonykodnak, valamint tavaly az ő munkájuk eredményeként nyerte el a Szekszárdi Remete Berkenye az Év Fája címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában