Kulcsfontosságú együttműködés

2024.03.15. 08:00

Kerekasztal beszélgetésen vettek részt a decsi vállalkozók

Kerekasztal beszélgetésre invitálta Decs polgármestere, Heberling Tibor a helyi vállalkozókat március 12-én, kedden a Faluházban.

Farkas Eszter

A vállalkozók és a település vezetése közötti együttműködés kulcsfontosságú a közösség jövője szempontjából (A szerző felvétele)

A polgármester elmondta, hogy a vállalkozásoknak kulcsszerepük van a helyi gazdaság növekedésében és a közösség életminőségének javításában.

– Az itteni vállalkozások közvetlenül hozzájárulnak a település fejlődéséhez és az itt élők életminőségének javításához - emelte ki a polgármester. Továbbá bemutatta a település sikeresen lezárt pályázatait és a jövőbeli fejlesztési terveit, amelyek a vállalkozások számára is nagy lehetőségeket rejtenek magukban.

Ezek a tervek magukban foglalják az infrastruktúra-fejlesztéseket, a helyi szolgáltatások bővítését és a település turisztikai vonzerejének növelését. A falu vezetése elkötelezett a helyi vállalkozások sikere mellett, és aktívan együttműködnek velük az elkövetkező időszakban is annak érdekében, hogy számukra is támogatást biztosítsanak.

Az esemény végén Heberling Tibor kiemelte: A vállalkozók és a település vezetése közötti együttműködés kulcsfontosságú a közösség jövője szempontjából. Csak együttműködve tudnak sikeresen előrehaladni, a települést még élhetőbbé és prosperálóbbá tenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában