Tóth Endre a Mi Hazánk szekszárdi polgármesterjelöltje

Tóth Endre indul a Mi Hazánk képviseletében Szekszárd polgármesteri székéért az idei helyhatósági választásokkor. A hírt Dócs Dávid, a parlamenti párt országgyűlési képviselője pénteken, utcai sajtótájékoztató keretében jelentette be.

Bencze Péter

Papp Tamás vármegyei elnök köszönti a megjelenteket pénteken délután Szekszárdon, a Béla király téren, az országzászlónál. Amint az országgyűlési képviselő elmondta, pártjuk az előző 2019-es voksoláskor még szervezés alatt állt, mostanra viszont megerősödtek, hiszen parlamenti frakcióval is rendelkeznek. Szerinte folytatni kell azt a munkát, amit az elmúlt esztendőkben elkezdtek. 

Tóth Endre (balról) a Mi Hazánk szekszárdi polgármesterjelöltje. Fotó: Makovics Kornél 

Tóth Endre magáról azt mondta, vármegyei vezetője volt az egykori MIÉP-nek, valamint a korai Jobbiknak is. A háromgyermekes okleveles villamosmérnök szakember kiemelte, hogy a hajdani szekszárdi húsipari vállalat sztrájkjainak egyik főszervezője volt. Szerinte Szekszárd esetében az egyik legfontosabb cél a népességszám csökkenésének megállítása lenne. Ennek érdekében – amint a jelölt fogalmazott – önkormányzati lakásokat kellene építeni a dolgozó fiatalok részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában