Gyorsétterem

2024.04.02. 17:43

Kiderült: itt lesz az új szekszárdi KFC

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy üzletet nyit Szekszárdon a KFC. Egy olvasónk jelezte ugyanis, hogy az amerikai gyorsétteremlánc már munkatársakat toboroz a tolnai vármegyeszékhelyre. Máté Péter, a Fidesz helyi frakcióvezetője, a közgyűlés Pénzügyi Bizottságának elnöke most azt is elárulta portálunknak, hol lesz majd az új étterem.

Bencze Péter

Kezdődik a szekszárdi KFC építése, az első vendégeket decemberben fogadhatja a gyorsétterem Fotó: Mártonfai Dénes

Fotó: Mártonfai Dénes

Szekszárdon a csatári városrészben található horgászbolt melletti, most még elhanyagolt területen nyithat hamarosan új üzletet a KFC. Máté Péter azt mondta, a cég vállalta, hogy a szükséges útcsatlakozást is kiépíti, a város vezetői pedig már jóvá is hagyták azt az előterjesztést, ami azt vizsgálta, megfelel-e a beruházás a helyi településképi rendeletnek.

Máté Péter egyébként már tavaly nyáron posztolt a KFC szekszárdi érkezéséről a Facebookon. Így tudni lehet, hogy az előkészítő munka már régóta tart.

Amint azt négy nappal ezelőtt megírtuk, a KFC az egyik hazai állásközvetítő portálon hirdet étteremvezető-helyettes és műszakvezető pozíciókat szekszárdi munkavégzési hellyel. Előbbi pozícióért 600 ezer, míg utóbbiért 455 ezer forint bruttót kínál havonta az amerikai gyökerű vállalkozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!