Máté Péter: Az ÉSZ most a fűnyírást gáncsolja

Hiába szeretne fűnyírásra munkavállalókat felvenni az Alisca Terra NKft., erre nincs lehetőségük, mert Bomba Gábor és Gulyás Róbert egyszerűen nem jelent meg a közgyűlés Pénzügyi Bizottságának ülésén, határozatképtelenné téve így a testületet – ezt Máté Péter, a bizottság elnöke, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltje közölte Facebookon.

Bencze Péter

Máté Péter azt írta: „A Zöld Város program megvalósítása miatt örvendetes módon nőtt a zöldfelületek mennyisége Szekszárdon, miközben láthatjuk, hogy az elvárhatónál lassabban megy csak a kaszálás. Az Alisca Terra kész bővíteni a munkaerő létszámot, és a hatékonyság javítására is tettek javaslatot. 

Elhanyagolt, magasra nőtt gazzal borított terület Gulyás Róbert körzetében. Fotó: Facebook.

Egy, a lakóiért dolgozó önkormányzat esetében elvárható lenne a mielőbbi döntéshozatal, a megoldás gyors elősegítése. A Pénzügyi Bizottság sajnos ma nem dönthetett a támogatásról, mert az ÉSZ-es tagok, Bomba Gábor és Gulyás Róbert egyszerűen nem jelentek meg, határozatképtelenné téve így a testületet.“

Máté Péter fotókat is csatolt a bejegyzéshez, amiken az látható, hogy Gulyás Róbert körzetében sok helyen térdig ér a gaz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában