Ezúttal Decsen bizonyítottak

2024.05.27. 15:26

Húzós hétvégéjük volt a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjainak

Nem sok idejük volt pihenni ezen a hétvégén a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjainak. Ugyan most nem vonulniuk kellett, de így is kitettek magukért.

Bencze Péter

A decsi gyereknapon tartottak bemutatókat a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai. Fotó: Facebook

A civil közösség Facebook oldalán megjelent bejegyzés szerint ők is részt vettek a decsi gyereknapon, ahol bemutatóval kedveskedtek a kicsiknek és családjaiknak. A gyerekek imádták a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület programját.

Amint a bejegyzésben olvasható egyesületük bemutatta felszereléseit és betekintést nyújtott az általuk végzett munkákba. A gyermekek kipróbálhatták azokat az eszközöket, melyeket a mindennapokban használnak és egy kellemes beszélgetésen a mentőkutyák életéről is tájékozódtak. – Természetesen nem maradhatott el a ferde kötélpálya és a sörös rekeszmászó verseny sem. Hosszúra nyúlt a nap, melynek végére kicsi és nagy egyaránt elfáradt – írták.

Terepjáróra gyűjt a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület

A Szekszárdi Kutató Mentő Egyesület tagjai hatodik éve szeretnének egy olyan használt terepjárót beszerezni, amellyel a nehezen megközelíthető helyekre tudnak vonulni. A pénz ezidáig még nem gyűlt össze. Ennek ellenére tavaly több sikeres eszközbeszerzést is sikerült lebonyolítaniuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában