programajánló

2018.06.15. 18:10

Hamarosan: Nemzetközi Gastroblues Fesztivál

Vida Tünde, illusztráció: Shutterstock

A többszörös jubileumot hozó tavalyi találkozó után a 26. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál sem ígérkezik átlagosnak. A blues és rockműfaj magyar kiválóságai mellett idén a szigetországból, jelesül Angliából és Írországból érkező remek muzsikusok koncertjei várják a közönséget az ESZI csarnokban. A megszokottnál több lesz a klubkoncert, sőt már délidőben is a húrok közé csapnak a zenészek. A templomi koncert felemelő pillanatokat ígér: itt erősítik meg a húsz éve ugyancsak a fesztiválon született testvérvárosi szerződést Paks és Galánta között. Idén is megtartják az országos borbarát találkozót, a vasárnapi főzőversenyt és fesztiválfocit, amely kiegészül hetesrúgó bajnoksággal is.

Gárdai Ádám szervező felhívta a figyelmet a Pro Artis Művészeti Iskolában zajló zenei mesterkurzusra és a Paksi Gastroblues Túrára, amelyek másodízben lesznek kísérő programjai Magyarország egyik legnépszerűbb bluesfesztiváljának, amelyet július 2–8. között rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában