fesztivál

2018.07.16. 10:29

Bállal zárult a szárazdi falunap

Hanol Erzsébet, fotó: Mártonfai Dénes

Retro diszkó indította a falunapi programokat pénteken Szárazdon, majd másnap délelőtt focikupával, később istentisztelettel folytatódott a rendezvény. A megnyitón Orbán Attila polgármester mellett Süli János, miniszter mondott köszöntőt. A faluvezető kiemelte, hogy büszkék az eddig elért eredményekre, további fejlődésre törekednek, és szeretnék, ha a fiatalok megtalálnák a helyüket a településen.

A falunap résztvevőit sertés-, vaddisznó-, illetve birkapörkölttel, valamint halászlével látták vendégül, a jó hangulatról pedig a Sukhar Cherhaja roma zenekar gondoskodott, akik később is felléptek a délután folyamán. De emellett a Búzavirág tánccsoportot, a Retro Dance tánccsoportot is láthatta a közönség, továbbá Opofszky Melinda énekesnő és a Millch együttes szerepelt még a műsorban. Azután tombolasorsolás adott okot az izgalomra.

A nap folyamán többek között csúszdás légvár, derby race pónilovaglás és buborékfoci várta a gyerekeket, illetve sakkozni is tanulhattak. A programot bál zárta Postás Ferivel és csapatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában