kultúra

2018.07.01. 18:10

Fábry Sándor és drMáriás mutatta be közös albumát Szekszárdon

Ihárosi Ibolya, fotó: Mártonfai Dénes

Fábry Sándor és drMáriás mutatta be Etűdök rókafűrészre és fröccsöntött szarkára című közös albumát pénteken este a Bormúzeum rendezvénytermében. Úgy ismerkedtek meg, hogy Fábry meghívta műsorába a képzőművészt, ennek lett a „következménye„ az album, amelyet a szekszárdi helyszínen meg is lehetett vásárolni.

A képek a jelenkor történéseit, figuráit ábrázolják. A jól felismerhető szereplők a tévé jóvoltából velünk élnek. A képzőművész magyar és külföldi politikusokról, celebekről és bűnözőkről készült képeihez Fábry leírta gondolatait, sztorijait, kommentárjait, azt ami a kép kapcsán éppen jutott.

Ugyanez történt, néhány képet kivetítve, pénteken este Szekszárdon. Láthattuk például, amint Andy Vajna a szegénység felszámolásért imádkozik. Fábry Sándor hol felolvasott egy-egy passzust, ironikus, vagy éppen groteszk szövegeiből, vagy pedig ismert modorában szabadon sztorizott. Poénok pattogtak a teremben, a közönség fel-felcsattanó nevetésétől kísérve. Az biztos, hogy nem volt unalmas este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában