tábor

2018.08.31. 12:36

Hip-hop zene szól a régi óvodában

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Best Street Team – azaz Legjobb Utcai Csapat. Ez a neve annak a tábornak, mely hétfőn nyílt meg Bátaszéken és zárul szeptember első napján, azaz szombaton. A népszerűsítő plakáton ez olvasható: Ha profi táncos akarsz lenni, de legalább EB bajnok, itt a helyed! Ha egy buliban akarsz jól mozogni, itt a helyed!

A toborzóban nincs túlzás, hiszen a táborlakók közül több mint tízen Európa-bajnoki címmel rendelkeznek. A résztvevők tehát valóban a legjobbaktól tanulhatnak, köztük attól a Cziner Eszter táborvezetőtől, aki egykoron az aerobic műfajban remekelt, most már viszont a hiphop tölti ki tánchoz kötődő életét.

– Huszonketten vagyunk a helyszínen, azaz a régi óvodában – mondta a világbajnoki címmel rendelkező Eszter. – Legifjabb táborlakónk ötéves, a legidősebb huszonkettő. Reggel kilenckor kezdünk, délig tart a hiphop különböző stílusainak tanítása, ebben kollégáim vannak segítségemre. Ebéd után délután ötig folytatódik a program. Ez már a második tábor, bízunk a jövő évi folytatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában