hangverseny

2018.12.26. 13:00

Egy óra belőlünk a Garay dísztermében

TN

Fotó: Shutterstock illusztráció

Egy óra belőlünk címmel nagy sikerű adventi hangversenyt rendeztek, amelyen a szekszárdi Garay gimnázium jelenlegi és korábban végzett diákjai énekeltek, muzsikáltak. Kezdésnek a gimnázium leánykara az ünnephez kapcsolódó énekeket adott elő, szólót énekelt Nagy Katalin, vezényelt Naszladi Judit. Huszárik Imre igazgatóhelyettes ezután köszöntötte a közönséget, majd egy klarinét-zongora kettős következett Orbán Réka Csilla és Lozsányi Tamás előadásában. A citeraszakkör is bemutatkozott a koncerten: Bakonyi Réka, Vass Odett, Harsányi Réka, Kovács Fanni, a gimnázium tanulói mellett Opra Izabella, a Dienes iskola diákja pengetett és énekelt mint vendég.

Diák-tanár fuvolakettős következett Farkas Gréta és Ágostonné Béres Kornélia felkészítő tanár előadásában. Egy szép Michael Bublé számot Buzás Panna Napsugár énekelt. Balettet is élvezhetett a közönség, a gyakorló általános iskola és a gimnázium tanulói Csajkovszkij: Diótörő című balettjéből adtak elő részletet. A továbbiakban trombitamű hangzott el Sándor Sebestyén Ábellel, végül pedig egy zongora négykezes zárta a szép estet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában