gálaműsor

2019.01.21. 18:10

Gálaműsort adtak a Pódium Táncstúdió növendékei Pakson

A Pódium Táncstúdió félévzáró gálaműsorát rendezték vasárnap a Csengey Dénes Kulturális Központban.

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

Trungel Vivien, az iskola vezetője elmondta, hogy a rendezvény egyben vizsga is volt, ugyanis szeptember óta az Iker Józsefné által vezetett Tehetség Művészeti Iskolához tartoznak, így a félévi bizonyítványukat is megkapták a növendékek.

Az est során közel hatvan gyermek lépett színpadra, és huszonhat produkciót láthatott a közönség. A műsort a tavalyi brassói Látványtánc Európabajnokságra is kijutott versenyszámokból, illetve a több másik nemzetközi versenyen bemutatott koreográfiákból állították össze. Klasszikus balett, modern tánc és hip-hop számokat egyaránt bemutattak a gyerekek. A gálaműsor legfiatalabb táncosa három, a legidősebb tizennégy éves volt.

Trungel Vivien hozzátette, hogy a paksi növendékek mellett sok diák jár hozzájuk a megye más településeiről is, így például nagydorogi, dunaföldvári, tolnai, dunaszentgyörgyi és kölesdi gyerekek is tanulnak a Pódium Táncstúdióban, amely öt éve alakult Pakson.

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában