fesztivál

2019.11.26. 10:30

A tavalyi bulira is rátettek egy lapáttal

Fekete Dávid

Fotó: Beküldött fotó

Kilencedik alkalommal rendezték meg szombaton a Cikádor Rock City Festivalt az Iparos Kávézóban, Bátaszéken. Egle Károly Kende szervező elmondta, rekord született az idei rendezvényen, ugyanis több mint kétszáz ember látogatott el.

− Az eseményre érkező előzetes visszajelzések alapján nagy közönséggel számoltunk, a számítások pedig be is jöttek, a mostani buli rekord nézőszámot hozott, 200 fő fölött zártunk, ezzel pedig jó harmincat vertünk a tavaly őszi bulira – mondta.

A közönség visszajelzése is pozitív volt. Egle Károly Kende szerint lassan közösséggé formálódnak az érdeklődők, ezt pedig a fellépők is érzik. − A zenekarok – akikkel többnyire amúgy is baráti viszonyt ápolunk – szintén jó véleménnyel voltak a fesztiválról. Évről-évre látszik, hogy egy-egy zenekar minél többször jön, annál jobban kezdik megismerni és megszeretni az emberek – mesélte.

Az idei fesztivál azért is volt különleges, mert a szervezők alkotta zenekar, az Idióták ezen az estén már a búcsúzásra készülve állt színpadra. A nyáron ugyanis úgy határoztak, külön utakon folytatják. − Nekem személyesen is van élményem, két zenekarral is megtapasztaltam azt, amit a többi fellépő, a Beneath My Skint is nagy lelkesedéssel fogadták, de az igazi meghatódottságot az Idióták fellépése okozta. A srácokkal már nyáron eldöntöttük, hogy nem tudjuk közösen folytatni a zenélést, ezért ennek tudatában álltunk már színpadra ősszel, a búcsúbulink a jövő tavaszi fesztiválon lesz.

A szervező megköszönte mindenki munkáját, aki valamilyen módon hozzátett a szombati bulihoz, külön kiemelte a közönséget, hiszen nélkülük nem működne a fesztivál. Róluk azt is elmondta, feltűnő volt, hogy az idősebb korosztályból és más településekről is sokan érkeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában