évtizedek óta tartó barátság

2019.12.23. 15:30

Kiállítás erősíti a testvérvárosi kapcsolatot

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Testvérvárosi kapcsolata harmincadik évfordulóját ünnepelte idén Paks és Reichertshofen. Az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat zárásaként Szabó Péter polgármester vezetésével egy paksi delegáció utazott a németországi településre.

Az ottani adventi programok során paksi alkotók is lehetőséget kaptak munkáik kiállítására. Babai István, Farkas Attila, Fitt Tamás és Schell Gergely fotóikkal, míg Makó András festményeivel mutatkozott be. A megnyitón a két városvezető, Michael Franken és Szabó Péter méltatta és köszöntötte mindazokat, akik munkájukkal hozzájárultak a hosszú évtizedek óta tartó barátság ápolásához, elmélyítéséhez. A megnyitót a helyi adventi ünnepség követte, a műsorban óvodások, iskolások, civil szervezetek tagjai léptek fel.

A paksi kiállítók munkái 2020 júliusáig, a következő Paarfestig tekinthetők meg a reichertshofeni városházán – írták a paksi önkormányzat közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában