Fejlődéstörténet

2020.12.14. 16:20

Első kötet: középkort idéző penna

Wessely Gábor

Fotó: Beküldött fotó

A szerző így határozta meg könyvének műfaját: egy, a középkorban játszódó fejlődésregény. Megjelent Péri Györgyi első kötete, Aki hétszer született címmel.

A főhős egy kislány, aki foggal jött világra, s emiatt, a babonás közegben mindenféle bonyodalmak adódnak körülötte. A tév­hitek esetenként megkeserítik az életét, máskor védelmére szolgálnak. A könyv illusztrációi kávéfestmények, melyeket Acsádi Rozália készített. A borító Lengyel Levente munkája.

A paksi tollforgató már dolgozik a történet folytatásán. Emellett novellái kötetbe rendezésével is foglalkozik. További írásai a Facebookon Péri Penna oldalán, illetve a Pennáskodások weblapon találhatók. Noha ez az első szóló kötete, antológiákban már több alkalommal szerepeltek a művei: a Kézjegyben és a Héttoronyban.

Tervezi, hogy a pandémia lecsengése után könyvbemutatókat tart. Egyelőre csak online vásárlással juthatnak hozzá fejlődésregényéhez az olvasók. Korszerű szolgáltatás: nemcsak nyomtatott formában rendelhető meg, hanem pdf-ben is.

Borítóképünk: A mű címlapja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában