elismerést is kaptak

2021.06.08. 18:10

Végre újra zengett a dal a Szekszárdi Gitárkvartett jóvoltából

Szeri Árpád

20210605 Szekszárd Szekszárdon a Szkarabeusz rendezvényteremben a szekszárdi gitár kvartett adott előadást, abból az apropóból, hogy az együttes alapító tagja Csele Lajos 20 éve szerves része a szekszárdi művészeti életnek, itthon és külföldön is öregbítik Szekszárd hírnevét az együttessel. A Szekszárd Városért a művészet erejével díjat Csele Lajos vehette át az együttesből. Fotó: Makovics Kornél MK Tolnai Népújság

Fotó: Makovics Kornél

Mint a kalitkából kiszabadult madár. Lotz Kata találó gondolatával élve, így érezte magát a korlátozások feloldása után a Szekszárdi Gitárkvartett. Az ismét a pódiumra lépő csapat Visszatérés... címmel adott koncertet múlt hét végén Szekszárdon, a Scarabeus Rendezvényteremben. A Csele Lajos – Decsi-Kiss András – Komjáthy Péter – Szecsődi István alkotta négyesfogat ez alkalommal is Lotz Kata, Wessely Ágnes és Komjáthy Tamás vendégművészekkel kiegészülve lépett színre. Az együttes a „Szekszárd Városért a művészet erejével” plakettet vehette át Gyurkovics Jánostól. Az alpolgármester elismeréssel méltatta a csapat megyeszékhely jó hírét öregbítő tevékenységét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában