Tárlat

2022.01.14. 19:35

A mikrovilág titkait mutatják be a gyermekrajzok

Gyermekrajzokból nyílt a Babits Mihály Kulturális Központban január 13-án kiállítás, melynek témája a mikrovilág titkai. A tárlat három iskola egykori és jelenlegi tanulóinak munkáit mutatja be.

F. E. B.

Fotó: Mártonfai Dénes

– Körülbelül tizenöt éve találkoztam egy fotós pályázat néhány díjnyertes fotójával, amelyek a mikroszkopikus világot mutatták be. Ez nagyon megtetszett, ezért ezt bevittem az óráimra is, ahol arra kértem a diákjaimat, hogy ezen fotók alapján írják át, fogalmazzák újjá a látványt. 

A tárlathoz a képeket a három iskola egykori és jelenlegi diákjainak alkotásaiból gyűjtöttem össze ahol tanítok, illetve tanítottam. Ezek az iskolák a Szekszárdi Garay János Általános Iskola, a Szent József Iskolaközpont, valamint a Comenius Általános Iskola – mondta el Jakab Géza rajztanár. 

A kiállítást Berlinger Attila, a kulturális központ ügyvezető igazgatója nyitotta meg. A megnyitón Koppány Vászoly és Szigeti Boldizsár, a Szent József Iskolaközpont hatodik osztályos tanulói működtek közre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában