Suliturné Program

2023.02.25. 10:00

Közszereplőként felelősek a következő generációért

A Vak Bottyán Gimnáziumban, Pakson indult el péntek délelőtt fél 11-kor a Dirty Slippers csapat egyedülálló Suliturné Programja.

Ábrahám-Gazsó Rita

Suliturnéján mindenütt nyitottság fogadja a csapatot

Forrás: Dirty Slippers

A covid miatti hosszú kihagyás után ez lesz a zenekar első idei programsorozata, amely tulajdonképpen egy prevenciós előadással egybekötött könnyűzenei koncert. 

Az együttes tagjai úgy vélik, közszereplőként felelősek a jövő generációkért, ezért rendezvényeiken keresztül megpróbálják felhívni a fiatalok figyelmét az alkohol és a drogok káros hatásaira és következményeire, valamint a HPV fertőzés veszélyeire. A zenekar tagjai számtalan pozitív tapasztalatot gyűjtöttek az elmúlt évek során, úgy fogalmaztak, mindenhol elképesztő nyitottság és kedvesség fogadta őket. 

A Gyuláról indult Dirty Slippers nemcsak itthon arat sikert: az elmúlt tíz évben több európai turnén részt vettek, néhány hete pedig már a brit rádiók is bemutatták a magyar poprock csapat új Honest Kid című felvételét, amelyet az új album többi nótájával együtt a híres londoni, a Beatles nyomán legendássá vált Abbey Road stúdióban rögzítettek 2021 nyarán.

A Dirty Slippers 2009 óta dolgozik együtt a brit George Shillinggel, az Oasis, Mike Oldfield, a Texas és Madonna lemezeinek producerével, aki nem csak az új album felvételének munkáit felügyelte, hanem az Abbey Road-i felvételeken csellón is közreműködött.

A csapat tagjai elmondták, nagyon örülnek annak, hogy hosszú idő után végre Paksra is eljut a programsorozatuk, melyet az idei évtől a Miniszterelnökség Tiszta Formák Alapítványa is támogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában