Kozmix a házban

2023.04.10. 11:03

Buli volt a javából az első Retro Fesztivál Szekszárdon (GALÉRIA)

Kozmix a házban, kezeket fel, örökké fiatalság! – lelkesített Lányi Lala, énekes a színpadon a Kozmix a házban című ismert sláger első ütemeiben. Szekszárdon első alkalommal rendezték meg a Szekszárdi Retro Fesztivált az éneklő-táncoló, az előadókat videózó, fényképező közönségnek.

B. M.

Hatalmas sikert aratott az első retro buli Szekszárdon

Fotó: Mártonfai Dénes

A Szekszárdi Sportközpontban a bulizók vastapssal követelték vissza a Kozmixot egy-egy dal után, és kitörő lelkesedéssel fogadták Lányi Lala bejelentését, hogy végre valahára Szekszárdon május elsején élő nagykoncertet ad a formáció, amely teljes showjával lép majd a színpadra.

A zakatoló vastapsok után még további dalokat adtak elő. A dj keverte diszkózenék után pedig a Desperado lépett a színpadra.

Majdnem telt ház volt, a jelenlévőknek neonfényű, villogó szemüvegeket, álarcokat is árultak. Fellépőknek Náksit, az Ámokfutókat, a Groovehouset, az Ufo együttest és Krisz Rudit is felkérték.

A koncert, amelyen fiatalok és örökifjak együtt buliztak, este fél tizenegykor még javában tartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában