Tv-ajánló

2023.04.14. 11:08

Eljött a világvége

Hihetetlen, de már kereken egy évtizede, azaz 2013-ban mutatták be először A Föld után című sci-fit, melynek főszereplői Will Smith és fia, Jaden Smith.

FEB

Will Smith, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

A film egy posztapokaliptikus jövőben játszódik, ahol a földet természeti csapások miatt hagyta el az emberiség. Az ő duójukat követhetjük nyomon, miután kényszerleszállást hajtanak végre az elhagyatott földön, és a túlélésért küzdenek egy halálos lényekkel teli, ellenséges környezetben.

A film vegyes kritikákat kapott, bár vizuálisan lenyűgöző pillanatokkal ajándékozza meg nézőit, mégis sokan kritizálták a gyenge cselekmény és párbeszédek miatt. Érdemes reális elvárásokkal nekiindulni a mozinak, így biztosan nem fogunk csalódni az alapvetően akcióra és drámára épülő műben. 

Alapvetően egy apa és fia történetét követhetjük nyomon, akik megpróbálják fenntartani a családi köteléket úgy, hogy közben mindig kérdéses, vajon eljön-e a másnap. A családra, a bátorságra és a személyes fejlődésre helyezik a fő hangsúlyt, amit a Will Smith és Jaden Smith karakterei közötti dinamika még inkább nyomatékosít. 

A vizuális effektek a buja, posztapokaliptikus földön teljesen egyedivé válnak. Mindezt a növény- és állatvilággal vegyített futurisztikus technológia emeli még magasabb szintre.

A Föld után, Film+, 21.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában