Újra a Dunán az Ünnepelt

2023.04.10. 15:10

Húsvéthétfő Mező Misivel

A karácsonykor nagy sikerrel bemutatott zenés-verses, Ünnepelt című produkció ismét látható lesz a Duna képernyőjén, a költészet napjának előestéjén.

teol

A Jézus Krisztust dicsérő, Mező Misi ötletéből készült műsorban új és ismert dalok egyaránt elhangzanak. A fellépők a kortárs hazai irodalom és könnyűzene ismert és kiemelkedő alakjai.

A Magna Cum Laude, a Blahalouisiana, Palya Bea, Gubik Petra, Gryllus Dániel, DÁNIELFY, a Csík zenekar, az Eucharist, a The Sign, Egri Péter és a Mystery Gang, valamint Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák ünnepi produkcióikkal teszik teljessé húsvét ünnepét.

A nagy sikerű Ünnepelt című műsort a költészet napja előtti napon, április 10-én, húsvéthétfőn 20:25-től ismétli meg a Duna. A dalok mellett többek között Babits Mihály, Juhász Gyula, Márai Sándor és Szabó Lőrinc ünnepi művei is hallhatók lesznek, Barta Ágnes, Berettyán Nándor, Horváth Csenge és Zámbori Soma színművészek előadásában, Czakó Ferenc látványos homokanimációival illusztrálva.

A műsor ötletgazdája és fellépője A Dal 2023 zsűritagja, Mező Misi, akinek a szándéka az volt, hogy a művészet erejével fontos üzenetet juttasson el a közmédia nézőinek. Az előadó szerint a legfontosabb, hogy visszataláljunk Istenhez, mert ha ezt nem tesszük meg, akkor a világ elveszik.

Ünnepelt – április 10-én 20:25-től újra a Dunán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában