TV-ajánló

2023.05.23. 11:14

A prostituált vádja

Az igazság ára című amerikai jogi thrillert 2011-ben mutatták be Matthew McConaughey főszereplésével. A történet Michael Connelly 2005-ös, azonos című regényéből került a filmvászonra. 

B. M.

Matthey McConaughey, a film főszereplője.

Forrás: Shutterstock

Mickey Haller büntetőjogi védőügyvéd (McConaughey) a Kalifornia államban található Los Angeles megyében dolgozik fekete Lincoln típusú városi autójának hátsó üléséről, amelyet Earl Briggs, a sofőrje vezet. Általában piti bűnözőket segít, például Eddie Vo­gelt, egy motoros banda vezetőjét.

A volt felesége ügyész, és helyteleníti ügyfélkörének választását. Hallert váratlanul felkérik, hogy képviselje a gazdag Beverly Hills-i playboyt (Ryan Phillippe), akit azzal vádolnak, hogy brutálisan megvert egy prostituáltat, és letartóztatják. Azt mondja, csapdába csalták, és nem lett volna szabad kezdenie azzal a nővel. Az áldozat szerint azonban egyedül volt az otthonában, amikor a playboy leteperte, megütötte és megfenyegette.

Ezután egyre bonyolódnak a történet szálai. A főszerepet alakító Matthey McConaughey gyakran beszélt nyilvánosan a hitéről, arról, hogy keresztény. Az idei évben bejelentette, lehetséges, hogy ő és régi barátja Woody Harrelson színész potenciálisan testvérek, féltestvérek lehetnek, mert édesanyja bevallotta, hogy a fogantatása körül intim kapcsolatban volt Harrelson apjával.

Az igazság ára, Film+, 16.25 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában