TV-ajánló

2023.06.23. 11:12

Férfiak fecskében

A szóban forgó férfiak ugyan többnyire nem fecskében vannak, hanem régimódi úszódresszben, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy megmelengetik vele a szívünket.

M. I.

Rob Brydon, a film egyik főszereplője.

Forrás: Shutterstock

Szomorú dolog teljesen átlagosnak, középkorúnak és szürkének lenni, még akkor is, ha több millióan vannak ezzel így – vagy éppen ezért. És még szomorúbb, ha az ember egy szürke, angol átlagember. Eric, a főszereplő is pont ilyen savanyú képű brit, és ehhez illően könyvelőként dolgozik, van egy kedves felesége és egy tini fia.

Eric féltékeny természet, és amikor nejét megválasztják képviselőnek a helyi önkormányzatba, mindenfélét vizionál, kivel és hogyan jön majd ott össze – egy terapeuta nyilván elmondaná neki, hogy igazából felesége sikeressége akasztja ki –, és egy veszekedés után elviharzik otthonról. Majd elmegy úszni, mert az megnyugtatja.

Az uszodában aztán összebarátkozik egy különös társasággal, akik már egy ideje gyakorolnak ott valamit, és kiderül, amatőr szinkronúszókról van szó, Eric matematikai tudása és praktikus gondolkodása pedig sokat segít összehangolni az eddig széteső mozgássorokat.

És hamarosan az is kiderül, Milánóban férfiszinkronúszó-bajnokságot rendeznek, és a semmiből előkerül egy erélyes, de barátságos edzőlány is. Az eddig megbízható hősünk viszont kezd kimaradozni a munkából.

Férfiak fecskében, Duna TV 22.45 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában