ZeneVarázslat

2023.06.01. 16:08

Kiválóan szerepeltek a szekszárdi versenyzők

A VII. ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezesversenyen vettek részt a szekszárdi Liszt Ferenc Zeneiskola tanulói Budapesten, akik tanár-diák kategóriában indultak.

TEOL

Karácsony Hanna és tanára, Erősné Máté Éva (Beküldött fotó)

A megmérettetést Várnagy Andrea zongoraművész szervezte, a négykezesverseny és zongorafesztivált, melyre a világ minden tájáról érkeztek zongoristák. Az 5 napos esemény összművészeti különlegesség is: zene, képzőművészet, színpadi előadás, tánc találkozott egymással.

A kilenc főből álló bírálóbizottságban neves zongoraművészek vettek részt: Balázs János, Balog József, Becht Erika, Belák Erzsébet, Eckhardt Gábor, Szakács Mariann, Szamosi Szabolcs, Tóth Péter és Várnagy Andrea, akik 10 korcsoportban 123 produkciót hallgattak meg. A tanár+ diák kategóriában induló szekszárdi növendékek eredményei: Chang Qin és tanára, Erősné Máté Éva, valamint Karácsony Hanna és tanára, Erősné Máté Éva is ezüst minősítést kapott.

Chang Qin és tanára, Erősné Máté Éva (Beküldött fotó)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában