TV-ajánló

2023.06.29. 20:35

Mondj igent az igenemberre!

Belegondolt már abba, hogy milyen érzés lenne mindenre igent mondani – főleg a saját álmaira?

Farkas Eszter

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Andrea Raffin

Valószínűleg sokkal boldogabb lenne az ön élete is. Az igenember című film, amelynek Jim Carrey a főszereplője, pontosan ezt mutatja be. A férfi válása után lelkileg összeomlik és mindenre nemet mond, aztán jön egy váratlan találkozás, ami teljesen felforgatja az addig szürke mindennapjait. Részt vesz egy szemináriumon, ami után úgy dönt, mindenre igent fog mondani az életben. 

Miután életigenlővé válik, hirtelen minden nagyon gyorsan kezd zajlani az életében, és szó szerint elkezd élni, verekedésbe keveredik, rátalál a szerelem és a boldogság is. Mondhatni egy hisztérikus, romantikus vígjátékba csöppen Carl, a főszereplő a hosszú energiavámpír-lét után.

Új felfogásának köszönhetően megismerkedik élete szerelmével, de ennek köszönheti azt is, hogy hamarosan rosszra fordul közös sorsuk. Végül jön a nagy felismerés, miszerint talán mégsem kell mindenre igent mondani?

Az igenember azt próbálja megmutatni, hogy érdemes olykor a szívünkre is hallgatni, mert ha az ember nyitott az élet által kínált lehetőségekre, azzal nem lőhet nagyon bakot. Egyszer mindenképp érdemes ezt a fergeteges és felháborító vígjátékot megnézni, mondjon igent ma este Az igenemberre!

Az igenember, RTL Klub, 21.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában