TV-ajánló

2023.08.25. 15:00

A színésznő vívódása sokakat megérint

Romantikus sci-fi: szerelem az űrben.

Farkas Eszter

Jennifer Lawrence a női főszereplő

Forrás: Shutterstock

A romantikus és a tudományos-fantasztikus szálak kiváló ötvözeteként született meg az Utazók című kalandfilm Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével. Nem is érhet senkit meglepetésként, hogy az űrben játszódó film egyik legkiemelkedőbb része a színészi játék lesz. A színésznő karakán stílusa nagyon jól jön ebben a környezetben, olyan karaktert alakít, aki sebezhető, mégis rendkívül strapabíró, amikor szembesül a dilemmákkal. Vívódását annyira reálisan adja elő, hogy az szinte biztosan sokakat megérint majd. 

Az erős nő mellett pedig természetesen megjelenik a heroikus férfi is Chris Pratt személyében, aki dinamikus fellépésével nyűgözi le a nézőket. Pratt az általában kis butuska szerepét komolyabb személyiségre cseréli, ami igen jól áll neki. Egész valójából sugárzik a reményvesztettség az elszigeteltségtől és az árulástól, mégis sikerül hősiesen helytállnia. 

A két fiatal közti kémia pedig még magasabb szintre emeli az amúgy is kiváló produkciót. Pratt és Lawrence úgy adják el az egymás iránti szenvedélyüket, mintha valóban szerelmesek lennének egymásba. A szerelmi szál egy igazán drámai, érzelmekkel teli történetet vetít elénk, amely a boldogság és a szívszorító kinyilatkoztatások között ingadozik.

Utazók, Film+, péntek 18.40

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában