Tv-ajánló

2023.08.07. 17:00

Kisbabaként élik az életüket

A Bizarr gyűjtemények című amerikai dokumentumfilm-sorozat első évadának ötödik részét tűzte műsorra a FEM3 csatorna. Az adás címe: A felnőtt csecsemő.

Brunner Mónika

A bébimód egy életérzés (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

A történet a harmincegy éves Stanley Thorntonról szól, aki kamaszkora óta a felnőtt babák megszállottja. Minden nap úgynevezett baba üzemmódban kell töltenie az időt, tehát etetőszékben eszi a bébiételeket, pelenkát visel és kiságyban alszik. Elmondása szerint ez az életmód gyerekes érzéseket kelt benne, és ő döntött úgy, hogy ezen érzéseket felfedezi. 

Thornton állapotát az orvosok parafil infantilizmusnak nevezik. A férfi hírnevessé válása közben az is kiderült róla, hogy fogyatékossági segélyt biztosítanak a részére. A Bizarr gyűjtemények dokumentumfilm-sorozat olyan amerikaiakat mutat be, akiknek mindenféle rögeszméik vannak. 

Vannak, akiket például sztárok vonzanak, vannak, akik szokatlan tárgyakat gyűjtenek – például több tízezer darabból álló nyuszis gyűjteménnyel büszkélkedhetnek. Olyan amerikai is akad, aki több mint félezerféle mustárt vásárolt nyolcvan országból.

Bizarr gyűjtemények/A felnőtt csecsemő I./5. rész, amerikai dokumentumfilm, FEM3, 23.10

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában