TV-ajánló

2023.09.25. 12:19

A négy feleség is rabolni indul

A Nyughatatlan özvegyek című 2018-as amerikai neo-noir műfajú thriller, amely jellegéből adódóan a klasszikus film noirokra hasonlít, egyfajta „sötét alkotás”, fény- és árnyjátékokkal, ám új témával, stílussal és vizuális elemekkel.

Brunner Mónika

A film egyik főszereplője, Liam Neeson.

Forrás: Shutterstock

„Mi történt ezzel a világgal, hogy a normálist ma már kiemelkedőnek tekintik? Mikor tettük lejjebb a mércét? Egy olyan közegben élünk, ahol az emberek vakok, mert amit nem látok, arról nem tudok, amit nem veszek észre, az nem foglalkoztat” – hangzik el a film előzetesében.

A történet négy chicagói nőt követ nyomon, akik ötmillió dollárt próbálnak ellopni egy prominens helyi politikus otthonából, hogy fizethessenek... A férjeik ugyanis azok a bankrablók, akiket meg­gyilkoltak egy félresikerült „munka” után: kétmillió dollárt loptak el egy gengsztertől, ő pedig a nejeiktől követeli vissza az ellopott pénzt. Az azonban elégett a meneküléshez előkészített furgonban. Veronica, Linda, Alice és Belle futnak az életükért, négy hetük van, hogy előteremtsék a pénzt.

A film főszereplői közt látható többek közt Elizabeth Debicki, Liam Neeson, Colin Farrell, Jon Bernthal, Michelle Rodriguez.

Nyughatatlan özvegyek, angol-amerikai krimi, dráma-thriller, HBO2, 21.10. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában