Tv ajánló

2023.09.08. 12:14

Harry és Vilmos herceg összeverekedett!

Egy érdekes, angol dokumentumokon alapuló sorozatot vetít a FEM3 csatorna, melynek aktuális címe: A konfliktus. Vilmos és Harry herceg testvéri viszonyát mutatja be a film, mely hosszú éveken át példaértékű volt. Mostanra azonban kettejük kapcsolata tele van konfliktussal, amelyek okaira próbál válaszokat keresni és találni a dokumentumfilm.

Mauthner Ilona

Harry herceg

Forrás: MW

Rengeteg hír jelenik meg az újságokban a két hercegről. Legutóbb például ezt írták róluk: Harry herceg az önéletrajzi könyvében leírta, hogy a kapcsolata Vilmos herceggel már 2019-ben erőszakig fajult, amikor egy vita közben összeverekedtek. Sokak véleménye szerint a testvérek között már régebben megszakadt a szoros kötelék.

Mindig is hatalmas rivalizálás volt közöttük. Soha nem voltak igazán nagy barátok. A konfliktusra Harry herceg is kitért a könyvében, aki leírta, gyerekként sokszor érezte azt, hogy megkülönböztetik őket. Legtöbbször olyan érzése volt, mintha csak Vilmos herceg, az örökös fontos a családnak, ő pedig egy másodlagos személy lenne, éppen ezért rá sosem figyeltek annyira, mint a testvérére.

Harry herceg ebben a filmben azt is elárulta, hogy a jövőben nem tartja kizártnak, hogy kibékül a családjával. Ő nyitott arra, hogy beszéljenek, de megvárja, amíg ők keresik fel.
A konfliktus, Fem3, péntek 13.45

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában