Színház ajánló

2023.10.14. 17:13

Mitől lesz egy férfi élete kudarcoktól mentes?

Allan Felix, a filmkritikus egy vergődő és szenvedő, elhagyott férj.

Gazsó Rita

Jelenet a darabból

Forrás: zentheszinhaz.hu

Amíg ő látványosan belemerül bánatába, addig barátai, Linda és Dick minduntalan azon fáradoznak, hogy Allan új társra leljen. És ezzel megkezdődik a szünet nélküli randevúk sora. De ahelyett, hogy belejönne, idegességében végül mindegyiket elbaltázza.

Az ügyetlen randizó nagy segítségére van kimeríthetetlen képzelete is, amelyben meg-megjelenik Humphrey Bogart és az ő számos tanácsa, története. Allan odaadóan hallgatja hősét, és már csak egy feladata van, hogy rájöjjön, mitől lesz egy férfi élete kudarcoktól mentes. De hogyan válik csapdává az, aki másra sem utazott, mintsem, hogy másokat csapdába ejtsen? Ez bezzeg menni fog az esetlen kis értelmiséginek. 

Kiváló vígjátékkal örvendezteti meg a helyi közönséget október végén a Tamási Művelődési Központ. Woody Allen Játszd újra, Sam című filmje alapján készült, a hazai színházakban is hosszú évek óta nagy sikerrel futó vígjátékot a Zenthe Ferenc Színház mutatja be október 26-án, csütörtökön, 19 órától a művelődési központ színháztermében. A Játszd újra, Sam című kétfelvonásos előadást Dér András rendezi. 

Jegyek a helyszínen vásárolhatóak hétfőtől péntekig, 12 és 18 óra között. A belépőjegy ára a Déryné Programnak köszönhetően ezúttal is csupán kétszáz forint.
Játszd újra, Sam, október 26., 19 óra, Tamási
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában