Tv ajánló

2023.10.25. 18:00

Te mit teszel, ha gyilkost látsz?

Az Aki bújt, aki nem című horrorfilmet 2001-ben mutatták be Gina Philips és Justin Long főszereplésével.

Teol.hu
New,York,,Ny,-,April,29,,2019:,Justin,Long,Attends
 Justin Long, a film főszereplője 
Forrás: Shutterstock

Testvérpárt alakítanak, akiket egy erőszakos teherautósofőr üldöz, őt Jonathan Breck alakítja. 

A történet ott kezdődik, hogy Trish Jenner és testvére Darry a tavaszi szünetben hazautaznak az egyetemről. Ahogy áthajtanak a floridai vidéken, feltűnik nekik egy öreg teherautó, amely végül elkezdi őket üldözni – ugyanis meglátják a sofőrt, amint vérfoltos lepedőkbe csomagolt holttesteket dobál egy kürtőbe. 

A film női főszereplője, Gina Philips egyik interjújában bevallotta, hogy horrorfilm-fanatikus, gyakorlatilag horrorfilmeken nőtt fel. A műfajban való jártassága segített számára felismerni, hogy miért olyan különleges az Aki bújt, aki nem című történet forgatókönyve. 

Szerinte azért is, mert nincs túl sok olyan eleme a történetnek, amikor a néző ül a tévéképernyő előtt, és szitkozódik, hogy a főszereplők bután cselekszenek. A férfi főszereplő, Justin Long elmondása szerint színésznőtársával sokat gyakoroltak a forgatások előtt, hogy hihetők legyenek, mint testvérpár. Például gyakran veszekedtek, hogy minél élethűbbek legyenek. 

A kritikák szerint ezt a filmet azért is érdemes megnézni, mert számos komikus pillanatot ötvöz a hátborzongató és felkavaró történetben.

Aki bújt, aki nem, német-amerikai thriller, FilmCafe, 23 óra. (szerda, október 25.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában