Tv-ajánló

2023.11.08. 18:00

A megszállott anyós pokollá tette az életét

A jóképű Jackson Baring és csinos barátnője, Helen szerelme idillinek mondható. Mindketten boldogok, amikor a lány teherbe esik, és egy percet sem gondolkodnak azon, hogy összeházasodjanak-e. Az esküvő után elhatározzák: hazaköltöznek a fiú szülővárosába, hogy ott szülessen meg gyermekük.

Gazsó Rita

Gwyneth Paltrow, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

Helen, New York-i lány, aki árvaként fontosnak tartja, hogy jól kijöjjön a párja édesanyjával. Miután megérkeznek a fiúék házába, Helen megismeri Jackson édesanyját, aki nem rejti véka alá, hogy ez a kapcsolat nincs az ínyére. Ellenszenve azonban nemcsak barátságtalan viselkedésében nyilvánul meg: apró, de egyre veszélyesebb mesterkedéseivel szabályosan pokollá teszi Helen életét. A feszültség pedig csak nő és nő... 

A vér szava egy 1998-ban készült amerikai dráma, thriller, amelynek rendezője Jonathan Darby, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Gwyneth Paltrow, Jessica Lange és Johnathon Schaech. A film az az anyóssal küzdős, családalapítós-féle megszállottas történet, amelyet végig feszültség és veszélyérzettel teli hangulat ural. Nem egy mai mozi, de annyira kortalan maga a konfliktus és a szereplők viselkedése, annyira nem számít, hogy mikor játszódnak az események, hogy ma is jól nézhető. Jó a sztori, kiválóak a színésznők benne. 

A vér szava, Filmcafe, 21 óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában