TV-ajánló

2023.11.21. 10:15

Egy nap alatt megöregednek

M. Night Shyamalan filmrendező, producer mindörökre beírta magát a filmtörténelembe A falu című filmdrámájával, amellyel kapcsolatban minden nézőt arra kértek, hogy ne mondja el a történet végét másoknak.

Brunner Mónika

A film rendezője M. Night Shyamalan.

Forrás: Shutterstock

Az Idő című 2021-es alkotására is igaz, hogy érdemes befogni a fülünket, ha valaki el akarja mesélni nekünk a sztori legvégét. A történet szerint válik a Cappa házaspár, Guy és Prisca, és egy utolsó közös családi vakáción vesznek részt kisgyermekeikkel egy trópusi üdülőhelyen. Lehetőségük van időt tölteni egy félreeső strandon, ahová többedmagukkal indulnak, ott azonban villámgyorsan elkezdenek öregedni. Azzal is szembesülnek, hogy nem tudják otthagyni a strandot, onnan nem tudnak többé elszabadulni.

Mint ismert, az öregedési folyamatok során romlik a látás, a hallás, a memória, ráncosodik a bőr, és az ízületek sem a régiek, az idős emberek gyakran szédülnek, fáj mindenük, van, hogy alig bírnak járni. 
Az idős kor számos betegséggel járhat együtt, érdemes hát komolyan venni, hogy egyszer, jó esetben, mindannyian megöregszünk. Az egészséges életmód, a rendszeres orvosi vizsgálatok, a magunkkal törődés így hát elengedhetetlen a mindennapi életben.

Idő, amerikai thriller, HBO, 21.55

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában