Budapesten

2024.01.14. 10:30

Meghosszabbították a Renoir-kiállítást

A budapesti Szépművészeti Múzeum sikeresen meghosszabbította a közönség által lelkesen fogadott Renoir-kiállítást. A Festő és modelljei című tárlat igen nagy érdeklődés mellett zajlik – írja társoldalunk, a Bama.hu.

Teol.hu

Fotó: Havran Zoltán

Az eredetileg január 7-én záruló tárlatnak a múzeum január 21-ig biztosít lehetőséget a megtekintésre, így a művészetkedvelők tovább élvezhetik a francia impresszionista mester közel hetven alkotását. 

Amint arról az Origo.hu is beszámolt, a jelenlegi kiállítást december 19-ig közel 200 ezren látták. A tárlatot a Párizsi Musée d’Orsay és a Musée de l’Orangerie közreműködésével szervezték meg, és több mint húsz külföldi közgyűjtemény kölcsönzött műtárgyakat a Szépművészeti Múzeumnak.

A tárlat a művész életét és alkotói fejlődését mutatja be kronológiai és tematikus elrendezésben, beleértve a Szépművészetiben őrzött csaknem harminc Renoir-alkotást is.

Olvassa el a teljes cikket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában