Előadás

2024.01.11. 10:43

Teltház fogadta a gyergyószárhegyieket

Teltház fogadta a cikói művelődési házban a Gyergyószárhegyi Műhelyszínpad Egyesületet, akik két Illyés Gyula művet is színpadra vittek a délután folyamán.

Farkas Eszter

Teltház fogadta a cikói művelődési házban a Gyergyószárhegyi Műhelyszínpad Egyesületet (Beküldött fotó)

– Illyés Gyulától a Tűvé Tevők és a Pottyantott elismerés című darabot mutatta be a társulat, akiket nemcsak helyiek, de rengeteg környékbeli település lakója is megtekintett nálunk - válaszolta kérdésünkre Molnár Józsefné, a település polgármestere. Az egyesület Bátaszéken, Őcsényben, Cikón, Kiskorpádon, Nagybajomon, Kisszálláson és Zsombón is előadta a produkciót.

Az egyesület vezetője Gál-Pál László így emlékezett vissza cikói előadásukra közösségi oldalán: „A hangulat fokozódik. De meddig? Egy szenzációs este, kedves fogadtatással, kiváló telt házas közönséggel. Felszabadultan, jókedvvel tudtunk reagálni minden tapsra, kacagásra. A felén túl vagyunk és nem várjuk a végét. A kicsi település közösségének lelkes hozzáállása példaértékű lehetne sok nagy község számára. Köszönjük a cikói barátoknak, polgármester asszonynak és minden embernek, akivel együtt lehettünk a szép estén.” 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában