Könyvbemutató

2024.02.17. 16:40

Könyvet írt az anyakönyvvezető

„Egy hivatalnok, akin rajta van a címeres, nemzeti színű szalag, sok mindent megengedhet magának. Még azt is, hogy érző ember maradjon.” Sas Erzsébet mondta ezt, szekszárdi anyakönyvvezetői korszakának sztorijait felelevenítve.

Wessely Gábor

Sas Erzsébet dedikál (A szerző fotója)

A sztorikból könyv született – Egy anyakönyvvezető emlékei címmel –, melynek már a hatodik bemutatóját tartotta a szerző, ezúttal (pénteken) a tolnai Mag-házban. Beszélgetőpartnere Csötönyi László rádiós műsorvezető volt, közreműködött Tóth István gitáros-énekes, és Weitner Marianna, aki részleteket olvasott fel a kötetből.

Sas Erzsébetnek ez a nyolcadik könyve. Közreadta többek között az alsónánai gyermekéveinek történetét, és a nőkkel, illetve férfiakkal készített, Kávéházi randevúk című sorozatának interjúit, két kötetben. Újságíróként többek között a Tolnai Népújságnak, a Szekszárdi Vasárnapnak, és a Tolnai Extrának dolgozott. Mostani könyve mintegy ötven visszaemlékezést tartalmaz, a három évtizednyi anyakönyvvezetői élmények legjavát.

A rendezvény végén dedikált a szerző.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában