Tv ajánló

2024.02.08. 18:00

Létezik teljes igazság?

A hazugságok mindenkiből kellemetlen érzést váltanak ki. Legyen szó akár egy apró kis füllentésről vagy egy hatalmas titokról, amire valaki nem szeretné, ha rájönnének. A hatalmas kis hazugságok című sorozatnak pedig éppen ez az igencsak aktuális téma adja az esszenciáját.

Farkas Eszter

A sorozat főszereplői

Forrás: Shutterstock

Megismerkedünk három édesanya történetével, akiknek valahogyan összekapcsolódik az élete, azáltal hogy mindhárman ugyanabba az elit iskolába járatják gyermekeiket, ahová csak a felső tízezer utódai iratkozhatnak be. Az iskola diákjainak látszólag tökéletes életében sok a csillogás, azonban a naiv kis lelkek visszatükrözik szüleik világát.

Egy vérfagyasztó esemény rázza meg a családokat már a sorozat elején, méghozzá egy gyilkosság, ami teljesen beárnyékolja addigi fényűző életüket. A halálesetet követően sejtelmesen, sokszor félelmet keltő részletekkel és titokkal fűszerezve juthatunk el az igazságig. Már, ha létezik teljes igazság.

A sorozat a mindennapi életből merít és sajnos nagyon is aktuális témát feszeget azzal, hogy milyen könnyen siklunk el olyan dolgok felett, amiket egyébként, ha a megérzéseinkre hallgatnánk, nem tennénk meg. Érdekes és elgondolkodtató, persze a főszereplők gárdája sem elhanyagolható, akik olyan nagy sztárok, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Laura Dern, valamint a második évadtól Meryl Streep is.

Hatalmas kis hazugságok 1.évad 1. rész, HBO2,  21:16

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában